امشب؛ آخرین فرصت ثبت نام بدون آزمون(ویژه استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۷ کد : ۲۱۲ اطلاعیه ها اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۷۵
آخرین فرصت ثبت نام بدون آزمون(ویژه استعدادهای درخشان) مقطع دکتری تخصصی سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۲۴ امشب دوشنبه ۱۰ شهریور ماه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آخرین فرصت ثبت نام بدون آزمون(ویژه استعدادهای درخشان) مقطع دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 24 امشب دوشنبه 10 شهریور ماه است.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس http://azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع دکتری تخصصی، ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در80 رشته/ محل درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است، پس از انتخاب رشته/محل،کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

نظر شما :